Web és Mobil Fejlesztés

Az Aqua-Vita Kft. célja, hogy modern, digitális hallgatóI és oktatatóI élményt teremtsen a felsőoktatásban.

Campus Mobile

Az Aqua-Vita Digital Smart Campus termékének mobilalkalmazása segítségével kiemelkedő digitális élmény biztosítható a felsőoktatási intézmények hallgatói számára.

Értékelések

A hallgatók minden óra után, amin résztvettek értékelhetik az órán hallottakat és az oktatót.

Események

Egyetlen tanulmányi vagy hallgatói eseményt sem lehet elefelejteni, mert az alkalmazás folyamatosan nyomonköveti az aktuális eseményeket és ezekre figyelmezteti is a hallgatót.

Értesítések

Az alkalmazás segítségével bármikor értesíthetőek a hallgatók, ha számukra fontos esemény, hír érkezik. A leghatékonyabb módja a hallgatókkal való kapcsolattartásnak.

Hírek

Az alkalmazás segítségével a hallgatók a nap bármelyik pillanátában értesülhetnek a legfontosabb hírekről az intézmény életéből.

Smart Campus

Cégünk nem csupán egy mobilalkalmazást kínál a felsőoktatási intézmények számára, hanem egy teljes ököszisztémát, amelyben különböző rendszerek és platformok észrevétlen együttműködése adja azt a kiemelkedő digitális élményt, amit korunk hallgatói elvárnak.

Campus Mobile

A Campus Mobile mobilalkalmazás segítségével kiemelkedő digitális élmény biztosítható a felsőoktatási intézmények hallgatói számára. A Smart Campus környezetben ez a mobilalkalmazás, amely az elsődleges eszköz a hallgatókkal való kapcsolattartásra, ennek a segítségével tudja egy intézmény a hallgatói számára az általuk elvárt digitális szolgáltatásokat nyújtani.

Campus Chatbot

A Campus Chatbot segítségvel a hallgatók szövegesen feltett kérdéseikre kaphatnak a lehető leggyorsabban választ anélkül, hogy ehhez hosszú perceken keresztül kellene keresgélniük a honlapon. A chatbot figyel és megérti a hallgatókat és a nap minden percében képes válaszolni nekik.

Interakció

A Smart Campus legfontosabb értéke, hogy lehetőséget teremt a felsőoktatási intézmények számára a hallgatóikkal való interakcióra, amely a korábbiakban komoly kihívás elé állította az intézményeket. Legyen szó értesítésekről, chatbotról, közösségi médiáról.

Integrációs Lehetőségek

A cégünk által kínált platform széleskörű integrációs lehetőségekkel rendelkezik így sok különböző rendszer együttműködésének kialakítására nyílik lehetőség a Smart Campus termék bevezetésével.

Testreszabhatóság

A termékünk tervezése során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy olyan rendszert hozzunk létre, amelyben gyorsan és könnyen lehet akár egyedi igényeket is megvalósítani, illetve lehetőség van akár egyedi megjelenés támogatására is. Egyszerű egyedinek maradnia az intézményeknek!

Visszajelzések

A megoldás egyik kiemelkedő funkciója, hogy lehetőséget teremt a hallgatók számára, hogy azonnal tudjanak anononim módon visszajelzést adni az oktatók számára, aki ezeket már a következő órájukon beépíthetik a leadandó anyagba.

Referenciák

Az Aqua-Vita által fejlesztett applikációkkal a következő helyeken találkozhatott már

Testnevelési Egyetem

Mobil alkalmazás fejlesztés

Állatorvostudományi Egyetem

Mobil alkalmazás fejlesztés

Szent István Egyetem

Mobil alkalmazás fejlesztés

Kaposvári Egyetem

Mobil alkalmazás fejlesztés